Hiphop en Capoeïra

cultuurcentrum Griffioen

Rap, Djembé en Breakdance

Muziek- en Dansschool Amstelveen

Workshop Rap

De hitlijsten worden overspoeld met de rapmuziek. Het ene nummer beter dan het andere, maar wel allemaal binnen de stroming rap. Tijdens de workshop rap leren de deelnemers de belangrijkste punten waar een goede rap aan moet voldoen. Rapper Snelle is een aanstormend talent aan de artiesten opleiding “Herman Brood Academie”. Hij vertelt alles over het zijn van een rapper, het maken van videoclips en het uitbrengen van muziek. De leerlingen gaan vervolgens hun eigen rap schrijven.

Workshop Samba

Samba is ritme, Samba is geluid, Samba swingt. Tijdens deze workshop gaan de leerlingen aan de slag met de basis van de samba muziek. Op enorme trommels laten de leerlingen de Muziek- en Dansschool op haar grondvesten trillen. Een muzikaal feestje is gegarandeerd.

Workshop Dans

Bij de muziek-en dansschool werken dansdocenten die allen ook actief zijn in de musical wereld. Zij dansen in de grootste en bekendste musicals van Nederland en leren de leerlingen tijdens deze workshop de fijne kneepjes van dans uit. Klinkt nog algemeen he? Dat komt omdat je aan de slag gaat met de muziek die je zelf graag luistert.

waar moet je zijn?

Muziek- en Dansschool Amstelveen
Stadsplein 99, Amstelveen, 020 – 6471457020 – 6471457
www.muziekschoolamstelveen.nl

Google Maps